Newborn

 

Wat is dat toch mooi, zo’n pasgeboren babytje, maar wat groeien ze toch ontzettend snel.

Vooral de eerste weken vliegen voorbij, en het is net alsof de kleine er altijd al is geweest.

Die kleine teentjes, dat dopneusje, die wil je toch graag vastleggen, zodat je dit nooit meer vergeet?

 


Welk pakket

 

Wil je alleen foto’s van de baby, dan boek je een minishoot. Hierin maak ik portretfoto’s van de kleine, met mooie detailfoto’s van onder andere die kleine teentjes en vingertjes! Dit duurt ook niet zo lang, met een half uurtje tot een

uur ben ik meestal wel klaar.

Wil je een uitgebreider pakket en foto's van het hele gezin? Ga dan voor de reportage. Hierbij maak ik uiteraard foto's van jullie pasgeboren babytje, maar ook foto's samen met mama en papa. Zijn er al broertjes en/of zusjes? Deze mogen uiteraard niet ontbreken!

De reportage is uitgebreider, dus deze duurt ook iets langer. Zo'n 1 tot 1,5 uur.

 


Wanneer boeken

 

Boek je al op tijd, tijdens je zwangerschap? Dan zet ik de uitgerekende datum in mijn agenda en ben je gegarandeerd van een plekje. Zo gauw je baby is geboren, neem je contact met me op en plannen we de definitieve datum.

 


Voor de shoot

 

Zo gauw je hebt geboekt krijg je van mij een informatie folder. Hierin staat wat je zelf kunt doen, vooraf aan de shoot. Denk bijvoorbeeld aan een schone luier en een volle buik.

Heb je vragen die niet in de folder staan? Ik ben altijd bereikbaar via whatsapp.

 


Tijdens de shoot

 

Tijdens de shoot vind ik de sfeer heel belangrijk, babytjes pikken dit heel goed op. Daarom vind ik het belangrijk dat er geen tijdsdruk is. De aangegeven tijden die bij de pakketten staan, zijn daarom ook een indicatie. Heeft je babytje een regel dag of zit hij/zij niet lekker in zijn vel, dan passen we de shoot gewoon aan. Er is voldoende tijd om extra te voeden of gewoon lekker te knuffelen.

 


Na de shoot

 

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met uitzoeken en bewerken. Dit bepaalt voor een groot deel de sfeer van de foto, en hiermee zet ik mijn handtekening onder mijn werk. Het is dus ook belangrijk werk en hier gaat dus even tijd overheen. 

Binnen 3 weken ontvang je van mij de online galerij en kun je je favorieten uitzoeken.

 


Aanvullend

 

Kun je niet kiezen en wil je toch meer bestanden dan in je pakket zitten? Je kunt altijd extra bestanden bij kopen.

Wil je je foto's afdrukken? Je kunt bij mij ook terecht voor:

losse prints

fotoalbum

wanddecoratie

mini album of harmonicaboekje