Even voorstellen

 

Mijn naam is Dianne.. Ik ben getrouwd met Paul en samen hebben we 2 zoontjes.

Met z'n viertjes wonen we in het mooie en gezellige Ommen.

 

Sinds de geboorte van mijn eerste zoontje, heb ik al de wens om te werken rondom de geboorte. Voor het eerst moeder worden vond ik zo'n speciaal moment, dat ik wist dat ik hier meer mee wilde doen. Niet veel later kwam daar mijn fototoestel bij en daarna was de klik snel gemaakt.

 

Ik wilde dan ook graag aan de slag met zwangerschap- en newbornfotografie. Gaandeweg kwam ik er achter dat ik ook meer wilde doen. Gezinsshoots en portretfotografie kwamen daar dus al snel bij.

Nu vind ik juist de variatie zo leuk. De portretshoots en zwangerschapsshoots vragen wat meer aanwijzigen en opdrachtjes om tot mooie foto's te komen. Bij newborn- en gezinsshoots laat ik alles wat meer op zijn beloop.

 

Zelf ben ik vrij rustig en op de achtergrond, dus de keuze om als lifestyle- en documentaire fotograaf aan de slag te gaan was snel gemaakt. Ik mag graag op de achtergrond de liefde tussen mensen vastleggen en kan enorm genieten van de interactie tussen jullie. Vooral de kleine dingen die je eigenlijk vanzelfsprekend vindt, maken de mooiste foto's en de belangrijkste herinneringen.

 

Het lijkt me dus ook heel leuk om binnenkort jullie herinneringen vast te leggen.

 

Dus hopelijk tot snel!